De Kring op Zondag

zo 2 dec '18 - 17:30
De Kring op Zondag
Leden koken voor leden

In de winter koken leden voor leden.
Onder begeleiding van onze chefs maken leden de heerlijkste eenpansgerechten.

Het Kring op Zondagmenu is altijd een hoofdgerecht en een toetje, het liefste wat het betreffende Kringlid op dat moment maakt, voor slechts 14,50 euro. Wil je zeker zijn van een bordje? Reserveer dan op tijd bij de Kringreceptie: 020-6236985 of admin@kring.nl o.v.v Kring op Zondag.

Vanaf 17:30 uur ben je welkom voor een drankje en om 18:30 gaan we gezamenlijk aan tafel.

Vandaag wordt er gekookt door de Divan.

De Divan kookt het volgende.

 

Hoofdgerecht:
Chiang Mai Red Curry
Fris kruidige en romige verse curry uit Noord Thailand met biefstuk, bamboescheuten en jonge broccoli.
De vegetarische versie wordt geserveerd met Malai Kofte, gefrituurde balletjes van Indiase kaas in een crèmige saus.

 

Bijgerecht:
Rijst

 

Nagerecht:
Pavlova gevuld met lemoncurd, mascarpone en slagroom

 

 Koks: Liesbeth Dullaart en Michel van Veen, bijgestaan door Michels dochter, José Hoogeboom en  Lena Kononova