De Kunst Kring

ma 17 jun '19 - 18:30
De Kunst Kring
Gasten Sander Breure en Witte van Hulzen


Tijdens de laatste Kunstkring voor de zomervakantie verwelkomen we met trots de kunstenaars Sander Breure (33) en Witte van Hulzen (34). In hun installaties, video’s en performances staat het menselijk gedrag centraal. Of het nou gaat om ingewikkelde familieverbanden, migratie of de online shaming van een dievegge, alles wordt omgezet in treffende, alledaagse beelden en situaties. Een kunstcriticus schreef: ‘De werkelijkheid van Sander en Witte is verwarrend en ongemakkelijk maar daardoor ontzettend spannend.’
Ze hebben nu een solotentoonstelling in Marres, het Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht, in 2018 wonnen ze met hun werk de prestigieuze Charlotte Köhler prijs en in 2017 waren ze de must see op de RijksacademieOpen. Werk van Breure en Witte reist de hele wereld over, van Van Seoul tot New York en van Barcelona tot Istanbul. Kom naar de Kring voor een wervelende avond met dit befaamde kunstenaarsduo!

Programma;
18:30 uur inloop
19:00 uur programma in Club Up
20:15 uur gezamenlijk diner in het restaurant

Wil je op de hoogte gehouden worden van de programma's van De Kunst Kring? Dan kun je je aanmelden voor de speciale nieuwsbrief via deze link.

Het interview is vrij toegankelijk voor niet-leden. Wil je wel komen, maar blijf je niet eten, meld je dan aan via lidewij@kring.nl. Kaarten voor het diner zijn te koop via deze link.