In Hogere Kringen

vr 9 nov '18 - 18:00
In Hogere Kringen
Thema-avond op De Kring

In Hogere Kringen
Feest
Op 9 november is het zo ver : we hebben dan weer een spectaculair Kringfeest !
Zoals in het vorige Kringblad al is aangekondigd, zal het thema "Hogere Kringen" zijn.
We hebben ons, als feestcommissie, laten inspireren door de tentoonstelling " High Society " die dit voorjaar te zien was in het Rijksmuseum.
In deze tentoonstelling liet de High Society van die tijd zich portretteren in hun mooiste kleding, compleet met sieraden en andere chique attributen.
We roepen jullie allemaal op om ook op je mooist te komen. Wellicht in je nieuwste outfit, of misschien wel in je bruidsjurk, of die prachtige designerjurk die misschien niet meer in de mode is. Kortom kom in een te gekke outfit, waar eventueel ook een bijzondere herinnering of verhaal aan kleeft . Heren zouden kunnen denken aan een smoking of aan een feestelijke blouse.

Modeshow
Er wordt die avond ook een modeshow georganiseerd met een heuse jury en een ladyspeaker. ( Jacinta Heijmans ??) Maximaal 30 deelnemers. Iedereen kan zich vóór 21 oktober hiervoor opgeven, bij Anna Hinze: a.hinze@kpnmail.nl dus óók de mannen.

Styling
Als je niet weet wat je aan moet of wel wat hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van je outfit komt er voor de dames op 21 oktober een 'stylingmiddag'. Deze zal plaatsvinden op zondag 21 oktober van 13.30 tot 18.00 in de Jordaan.
Voor mannen zal Jochem Brouwer de personal styling-adviseur zijn.
Iedereen kan zich opgeven via a.hinze@kpnmail.nl.

Portret
We gaven het al aan; je kunt je die avond in de Club Up ten voeten uit laten fotograferen door Annelies Rigter. Je kunt je hiervoor bij haar opgeven ( arigter@xs4all.nl) .
Deze foto's zullen worden geëxposeerd tijdens de Kerstperiode en blijven hangen tot na de Nieuwjaarsreceptie. In een later stadium zijn ze ook te koop voor een bescheiden bedrag.

Kunst expositie
Kunstenaars, die lid zijn van de Kring, kunnen een kunstwerk maken met hetzelfde thema "In Hogere Kringen ".
Deze zullen worden geëxposeerd tijdens het feest en blijven een week hangen.
Opgeven en nadere informatie kan bij Jurjen Fontein. ( jfontein@xs4all.nl)

Programma van de avond;
18.00 Inloop en welkomstdrankje
18.30 Opening tentoonstelling " In Hogere Kringen"
19.00-20.00 gelegenheid tot het maken van een portret.
20.00 Modeshow op de catwalk
21.00 Diner verzorgd door Diederik Kloosterman . Tijdens het diner zal door Carla Neijst een quiz over mode gehouden worden.
23.00 Feest met DJ Cassie 6!

Koop hier je dinerkaarten a €29,50 p/p (excl drankjes) + €1,21 reserveringskosten.

KOMT ALLEN!