Jaardiner 2016 t/m 2018

za 9 feb '19 - 19:00
Jaardiner 2016 t/m 2018

Mede namens het bestuur nodigt de Introductiecommissie je uit voor het eerste ‘Jaardiner 2019’
op zaterdagavond 9 februari 2019. Hiervoor zijn alle nieuwe leden die in de afgelopen 3 jaar lid zijn geworden, van harte welkom.
 
We hopen hiermee te voorzien in de behoefte van nieuwe leden elkaar beter te leren kennen, de onderlinge binding te versterken en ingevoerd te worden in de historie van, en de mores op De Kring.
Daarnaast willen wij ook graag nieuwe leden aantrekken zodat De Kring blijft bloeien als ontmoetingsplaats voor mensen die zich bezighouden met kunst en/of wetenschap. Heb je in jouw vriendenkring mensen waarvan je denkt: ‘De Kring is wel iets voor hem of haar’? Tijdens dit diner hebben die  mensen de gelegenheid om kennis te maken met De Kring. In de bijlage vind je een handige brochure met informatie over De Kring.

We starten de avond vanaf 18.00 met een borrel aan de bar en gaan daarna met zijn allen in het restaurant aan lange tafels eten. Tijdens het heerlijke 3 gangendiner is er aandacht voor de geschiedenis en de mores op de Kring en zullen een paar prominente leden aan het woord komen. 
Ook zal de jaarlijkse introductie-veiling plaatsvinden waarbij je van harte wordt uitgenodigd een (persoonlijk) veilingstuk in te brengen. Het is de bedoeling dat je aan de hand van je veilingstuk tijdens het diner iets over jezelf vertelt aan de andere nieuwe leden. De 10 leukste  stukken worden door veilingmeester Charlotte van Dijk tussen de gangen door geveild en de opbrengst gaat naar de introductiecommissiekas om nog meer leuke activiteiten te organiseren. 

Meld je tijdig aan want de ervaring leert dat jaardiners heel snel zijn volgeboekt. Kosten voor het 3-gangen diner bedragen € 29,50. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. We hopen dat je erbij bent! 
Je kunt een kaart bestellen via deze link.

Kan je er deze keer niet bij zijn? Hopelijk zien we je dan op het volgende diner! De jaardiners vinden plaats op elke tweede zaterdag van februari, juni en oktober. 

Met vriendelijke groet,

De Introductiecommissie
Chrétienne Stakenborg, voorzitter   
Dieter Gerritsen, penningmeester
Charlotte van Dijk
Yvonne Prins