Kring op MAANDAG

ma 24 sep '18 - 19:00
Kring op MAANDAG
De Muzikale Kring

In deze editie interviewt Clairy Polak;
JOHAN DORRESTEIN

'Hoewel ik eigenlijk veel meer van de inhoud ben, ben ik vaak degene die naast plannen maken ook voor het geld moet zorgen', aldus zakelijk leider tegen wil en dank, Johan Dorrestein.

Op maandag 24 september is hij te gast in de Muzikale Kring. Als minister van financiën van tal van ensembles en festivals geeft hij inzicht in het op orde krijgen van het culturele huishoudboekje en vooral op het 'binnenhalen' van geld.

Hij begon als regelneef voor het Amsterdams Gitaartrio 1.0 en groeide uit tot zakelijk leider van groepen en ensembles als de Amsterdamse Bach Solisten, het Nederlands Blazers Ensemble en Musicians without Borders. Hij was een van de founding fathers van Splendor en werkt tegenwoordig , via een tussenstop bij het Holland Festival, voor de succesvolle Cello Biënnale.

Hoe doet hij dat, subsidiegevers overtuigen een project te financieren? Tilt hij een ensemble naar een hoger niveau? Mag hij zich ongestraft met de inhoud bemoeien? Vindt hij het wel leuk om zakelijk leider te zijn? Was hij niet liever muzikant gebleven? Heeft hij een voorbeeld?

www.muzikalekring.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van de programma's van De Muzikale kring? dan kun je je aanmelden voor de speciale nieuwsbrief via deze link.

Programma:
18:30 Inloop 
19:00 - 20:00 programma in Club_Up
20:00 gezamenlijk dineren in het restaurant

Kosten voor het diner zijn €20,- (incl. één glas wijn)
Kaarten voor het diner zijn te koop via deze link.

Wil je alleen naar het programma komen geen je je dan op via admin@kring.nl o.v.v Muzikale kring