Muziekquiz

donderdag 23 november

20:00 – 23:00

Muziek & Dansen

"Divers, gevarieerd en onveranderd laagdrempelig", verzekert quizmaster Tom Blomberg. "Alle genres en alle decennia komen tijdens de quiz aan bod."

De vier quiz-ronden volgen elk een eigen thema.
Bij deze themaronden staat de inzet van de Joker garant voor een monster-score, die doorgaans de eindstand een verrassende wending geeft. De Hulplijn verzekert bovendien elk team één puntje-van-de-tong-antwoord.

Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers.
De drie beste teams wacht een prachtig pretpakket aan prijzen. Het op-één-na laatste team wordt getroost met een proostprijs.  

Het devies luidt: altijd iets invullen! Allicht rolt er wat uit – al is het maar een halve punt. Die kan voor de eindstand net het verschil maken.

Programma

19:30 – Inloop
20:00 – Aanvang muziekquiz

Reserveren

Reserveer nu via bovenstaande knop. Geef bij je reservering duidelijk aan voor hoeveel personen je reserveert.
Let op: een team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan.

Over Tom Blomberg

Kringlid Tom Blomberg heeft een encyclopedische kennis van de popmuziek. Hij produceerde vele jaren o.a. de Nationale Hitparade (met Felix Meurders en Frits Spits) en, als “De Dikke Blomberg”, De Avondspits. Tom Blomberg presenteerde ook nog eigen shows op de KRO-zondag eind jaren 80. En hij bleef tot eind jaren 90 te horen als leverancier van popnieuws in Kort en Klijn met Corné Klijn en voor Isabelle Brinkman.