Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

Dagelijks drie dagschotels, waarvan één visgerecht

steak, friet, salade

gepofte aardappel, feta, rode kool, kruidenvinaigrette en gepocheerd eenden-ei

hertenbiefstuk, herten-ossobuco, pastinaakpuree, cavolo nero, paprika, sherryjus 

longhaas, peperrisotto, gepofte knolselderij, krokante boerenkool, ossenstaartbouillon

zeewolffilet, Hollandse garnaal, venkel, monniksbaard, rösti, bisque, crouton, rouille

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Ons restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 18:00 uur. Reserveren kan via deze link of op werkdagen via admin@kring.nl . Bellen kan natuurlijk ook, dan weet u...
Elke maand is er een nieuw menu en dagelijks zijn er drie dagschotels waaronder één met vis. Prijzen houden we bewust laag zodat iedereen in staat is te komen eten. Zo heb je...
voor dagsoep gravad laks, mandarijn, rode rijst, radijs, tong ho, limoendressing rode biet, chioggiabiet, geblakerde prei, steranijshangop, hazelnootmeringue,...
Dagelijks drie dagschotels, waarvan één visgerecht steak, friet, salade gepofte aardappel, feta, rode kool, kruidenvinaigrette en gepocheerd eenden-ei hertenbiefstuk, herten-...
Na
oliebol met geitenroom, amandelspijs, ingelegde gember, cascara-granita, gekonfijte sinaasappel sesamparfait, pompoen crème cru, granaatappel, granaatappelsiroop, koriander...