HartBeat | Karin Bloemen

maandag 18 december

19:00 – 20:15

Kunst

Muziek & Dansen

Talkshow

Tijdens deze editie van de muzikale talkshow 'HartBeat' verwelkomen we Karin Bloemen. Journalist en Kringlid Jan van Galen gaat met haar in gesprek.

Dit jaar vierde Karin Bloemen haar veertigjarig bestaan als zangeres, cabaretière en actrice met een jubileumvoorstelling in Koninklijk Theater Carré. NPO1 zond het uit.

In HartBeat vertelt La Bloemen over de vele hoogtepunten in haar carrière met hits als “Zuid-Afrika”, “Lef” en “Geen kind meer”, maar ook over dieptepunten en een burn-out die haar troffen. Haar onlangs verschenen boek “Met Vlag en Wimpers” gaat daarover.

In de nieuwe voorstelling “Gladys, Ella, Barbra, Adele…. Karin!”, brengt zij een ode aan zangessen die haar eigen werk beïnvloedde. Karins extravagante theaterkostuums blijven ook niet onbesproken.

Tot slot zingt ze nummers die haar dierbaar zijn en signeert ze haar boek.

Programma

18.00 – Inloop, bar
19.00 – Interview en optreden, ClubUP-zaal
20.30 – Gezamenlijk programmadiner (optioneel), restaurant

Reserveren

Voor dit programma zijn verschillende tickets beschikbaar.

Ben je lid van De Kring?

Ben je (nog) geen lid van De Kring?

HartBeat is een regelmatig terugkerend Kring-programma waarbij getalenteerde en spraakmakende singer-songwriters, rappers, jazzmuzikanten, chansonniers, crooners, volkszangers, bluesgitaristen, kleinkunstenaars en anderen in gesprek gaan met journalist en Kringlid Jan van Galen over hun repertoire en metier.
Tijdens eerdere edities waren o.a. Boudewijn de Groot, Rob Bolland, Thijs van Leer, Lucretia van der Vloot, Gerard Alderliefste en Bart van Poppel te gast.