Reciprociteit

bezoek één van onze zusterclubs in binnen- of buitenland

Als je als Kringlid een van onze zusterclubs in het buitenland wilt bezoeken, is het wel nodig dat je komst via De Kring bevestigd wordt. Neem hiervoor contact op met De Kring via onderstaande knop. Voor de clubs binnen Nederland is het tonen van de ledenpas voldoende.

London

The Groucho Club

The Groucho Club is in 1985 opgericht als alternatief voor de stoffige gentleman’s clubs. Je vindt The Groucho Club in het Boheemse hart van Londen; Soho. In de Groucho Club komen vooral mensen uit de creatieve industrie.


Hong Kong

The Foreign Correspondents’ Club

Opgericht in Chongqing in 1943, later verhuisd naar Shanghai. Na de val van Shanghai in 1949 vestigde de Club zich in Hong Kong aan de ‘Conduit Road’ in een schitterend monumentaal pand. De FCC promoot en faciliteert journalistiek op het hoogste niveau en verdedigt persvrijheid in Hong Kong en omstreken.


Glasgow

The Glasgow Art Club

Deze club is in 1867 gesticht en is sinds 1883 op de huidige locatie gevestigd. De oprichters, allemaal amateurschilders, kwamen op zaterdag bijeen om samen te schilderen of tekenen en werk van elkaar te becommentariëren. Later traden professionele kunstenaars toe.


Dublin

The United Arts Club

The United Arts Club in Dublin is opgericht in 1907. Sindsdien is het een verzamelplek voor mensen geïnteresseerd in de kunsten. De club biedt niet alleen een plek om te onspannen, maar ook een gevarieerd cultureel programma.


Edinburgh

The Scottish Art Club

The Scottish Arts Club bevindt zich in Edinburgh. Het is een goede plek om tot rust te komen, of jezelf weer tot leven te laten wekken met lekker eten, fijne drankjes en goed gezelschap. Naast kunsttentoonstellingen verzorgd The Scottish Art Club ook lezingen, boekpresentaties en muziekvoorstellingen.


Den Haag

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Nieuwspoort heeft het vrije woord hoog in haar vaandel staan en bevindt zich in Den Haag. Het is bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers graag de degens kruisen.


Den Haag

Pulchri Studio

Pulchri Studio (Latijn voor “Uit liefde/ijver voor het schone”) is een vereniging van kunstenaars, opgericht in 1847. Sinds 1898 is Pulchri gevestigd in het monumentale pand in het centrum van Den Haag. In Pulchri zijn elke 3 weken nieuwe exposities te zien met werk van leden en niet-leden. Pulchri Studio is primair een plek waar kunstenaars(-leden) hun werk exposeren.