Meesterwerk | Patty Stenger & Yvonne Kroese

woensdag 20 september

19:00 – 20:30

Film

Talkshow

In 2020 wonnen Patty Stenger en Yvonne Kroese een Gouden Kalf voor hun animatiefilm See Me. De film ging de wereld rond en was te zien op zo’n 40 festivals. Op 20 september is er een speciale vertoning van See Me op De Kring. Voorafgaand aan de vertoning interviewt Joan Veldkamp Yvonne en Patty.

Ze zullen vertellen over het maken van animatiefilms, hun nieuwe project ‘Vleestomaat’, het ontwerpen van kunstzinnige torens en bruggen (Yvonne) en over het tweede seizoen van de dramaserie Maud & Babs, geschreven door Patty. 

Kom ook!

Programma

18:30 – inloop, bar
19:00 – aanvang programma, ClubUP
20:30 – einde programma

Tickets

Reserveer nu een plek bij dit programma via bovenstaande knoppen.

Wil je als lid na afloop dineren in het restaurant? Maak hiervoor dan een aparte reservering.

Over de sprekers

Patty Stenger is scenarist/regisseur. Met haar lange staat van dienst als scenarioschrijver, regisseur voor theater, animatiefilms en televisie weet Patty met drama en humor lastige onderwerpen naar de oppervlakte te brengen, mensen te raken en zoekt daarbij naar nieuwe vertelvormen.

Yvonne Kroese is ontwerper, visual artist en art-director. Ze werkt voor omroepen en kranten en maakt wanden en objecten voor openbare en private ruimtes.

Samen maakten Patty en Yvonne de korte film ‘See Me’. Hiermee wonnen zij een Gouden Kalf voor de Beste Korte Film. Momenteel werken Patty en Yvonne aan de nieuwe animatiefilm ‘Vleestomaat’. Lees meer over dit project op Voor de Kunst.