Meesterwerk | Arnon Grunberg & Robert Seth Paul

vrijdag 27 oktober

19:00 – 20:15

Talkshow

Op vrijdag 27 oktober gaat journalist Joan Veldkamp in gesprek met Arnon Grunberg en Robert Seth Paul over Grunbergs nieuwe boek 'De vluchteling, de grenswacht en de rijke Jood'.

Het nieuwste boek van Arnon Grunberg: ‘De vluchteling, de grenswacht en de rijke Jood’, is een verzameling indringende reportages over vluchtelingen in Georgië, Oekraïne, Polen en Nederland. Hij bezoekt uitgeprocedeerde asielzoekers en statushouders, ondergeschikten en autoriteiten; het oordeel over zijn waarnemingen laat hij over aan de lezer.

Ook loopt hij mee met de IND en met Kringlid Robert Seth Paul (advocaat gespecialiseerd in vreemdelingenrecht). Levendig beschrijft Grunberg zijn verblijf in aanmeldcentrum Ter Apel, net een kleine stad. ‘Alles gebeurt hier,’ zegt een medewerker. ‘Dealen, prostitutie, liefde, zwangerschap, liefdesverdriet, suïcidepogingen, bedrog, jaloezie.’

Joan Veldkamp interviewt het tweetal over het boek en hun werk.

Programma

18:30 – inloop
19:00 – aanvang programma, clubUP
20:15 – einde programma

Reserveren

Voor dit programma zijn verschillende tickets beschikbaar. Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €5,-. Reserveer nu een plek via bovenstaande knoppen.

Foto Grunberg: Merlijn Doomernik
Meesterwerk is een bruisende talkshow met markante gasten, humor, interessante verhalen en ontboezemingen. Presentator Joan Veldkamp: ‘we nemen geen blad voor de mond want wat op De Kring wordt gezegd, blijft op De Kring.’